Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
ishetafgelopenmetdeman [2015/08/12 17:00]
josquak
ishetafgelopenmetdeman [2015/08/12 17:32] (huidige)
josquak
Regel 440: Regel 440:
 [[http://​en.wikipedia.org/​wiki/​Material_Girl|Material Girl]] is één van de songs waarmee ze doorbrak. [[http://​en.wikipedia.org/​wiki/​Material_Girl|Material Girl]] is één van de songs waarmee ze doorbrak.
  
-Omdat de officiële videoclip niet meer op YouTube beschikbaar is, laat ik een versie zien waarin ​de originele ​beelden een paar keer onderbroken worden met gemixt materiaal:+Omdat de officiële videoclip niet meer op YouTube beschikbaar is, laat ik een versie zien met aan de linkerkant ​beelden ​van een live optreden:
  
-{{ youtube>HT4Eus3DwKw ​}}+{{ youtube>pU3XjOg3wvM ​}}
 \\ \\
 In de videoclip speelt Madonna een filmster. De rijke filmregisseur wil haar voor zich winnen. De song van de clip zet hem op het verkeerde been. Daarin zingt de filmster dat ze dol is op rijkdom en dat mannen die geld aan haar besteden, haar hart zullen winnen. De regisseur ontdekt echter dat de filmster niet onder de indruk is van dure cadeaus. Hij verandert van strategie, doet of hij arm is en geeft haar een bosje bloemen. Dat lijkt wel succes te hebben. In de videoclip speelt Madonna een filmster. De rijke filmregisseur wil haar voor zich winnen. De song van de clip zet hem op het verkeerde been. Daarin zingt de filmster dat ze dol is op rijkdom en dat mannen die geld aan haar besteden, haar hart zullen winnen. De regisseur ontdekt echter dat de filmster niet onder de indruk is van dure cadeaus. Hij verandert van strategie, doet of hij arm is en geeft haar een bosje bloemen. Dat lijkt wel succes te hebben.