Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
hoedewegnaardeeenheidbegint [2014/11/28 17:30]
josquak
hoedewegnaardeeenheidbegint [2016/02/03 11:08] (huidige)
josquak
Regel 400: Regel 400:
 Integendeel,​ hij geneest de vloeienden en de zieken en maakt de doden weer levend. Zo maakt hij ze geschikt om naar de woning van God te gaan. Integendeel,​ hij geneest de vloeienden en de zieken en maakt de doden weer levend. Zo maakt hij ze geschikt om naar de woning van God te gaan.
  
-{{  ​http://​uploads0.wikipaintings.org/​images/​rembrandt/​healing-of-peter-s-mother-in-law-1660.jpg!Large.jpg?520 = |Deze tekening is in 1660 gemaakt door Rembrandt van Rijn en heet “De genezing van Petrus’ schoonmoeder”. ​ }}+{{  ​rembrandt_genezing_petrus_schoonmoeder.jpg?520 = |Deze tekening is in 1660 gemaakt door Rembrandt van Rijn en heet “De genezing van Petrus’ schoonmoeder”. ​ }}
  
 Het verhaal van Jezus dat de evangelisten vertellen, kun je zien als het verhaal van zijn tocht naar de woning van God. In die tocht neemt hij zoveel mogelijk andere mensen mee. Het verhaal van Jezus dat de evangelisten vertellen, kun je zien als het verhaal van zijn tocht naar de woning van God. In die tocht neemt hij zoveel mogelijk andere mensen mee.